http://nederland.klaagt.nl
nederland@klaagt.nl
of  nederland klaagt toevoegen aan favorieten

27 Februari 2004

Vechtbewoners verrast door 'rekening'
VECHTSTREEK - Diverse inwoners van de Vechtstreek zijn onaangenaam verrast toen ze in de brievenbus de gepeperde rekening aantroffen van een copieuze maaltijd bij restaurant De Nederlanden in Vreeland. De rekening van 1061 euro ging vergezeld van een brief van het hoogheemraadschap Amstel, Gooi en Vecht (AGV), waarin dijkgraaf Johan de Bondt 'uitlegt' dat culinaire uitstapjes van het waterschap lastenverzwaring voor de inwoners van de streek betekenen.

,,Ter illustratie doe ik u een nota toekomen van restaurant De Nederlanden, waar het ons als dagelijks bestuur in gastronomisch opzicht aan niets heeft ontbroken. Ook de wijn was van een uitstekend jaar. Hoewel wij riante salarissen ontvangen, is het een prettige gedachte dergelijke facturen ten laste te kunnen laten komen van de aan het water wonende burger'', luidt het commentaar van de nepdijkgraaf.

 

dinsdag 25 november 2003

 

Hoogheemraadschap op dieven pad

Bewoners van woonboten op de Vecht en omstreken zijn woedend op het hoogheemraadschap, dat de huurtarieven de komende vijf jaar zes keer zo duur wil maken.

Het hoogheemraadschap Amstel, Gooi en Vecht (AGV) bepaalde eind vorige maand dat bewoners van woonboten tot 2008 stapsgewijs vijfhonderd procent meer huur gaan betalen.

het artikel in De Gooi en Eemlander

bron: De Gooi en Eemlander       tv noordholland