http://nederland.klaagt.nl
nederland@klaagt.nl
of  nederland klaagt toevoegen aan favorieten

donderdag 25 januari 2007

Soms is het best fijn om te zien dat anderen ook dezelfde ellende hebben meegemaakt. Probeer maar eens wat op te zeggen bij Ladot / Active24... dat valt niet mee! Eigenlijk een samenvatting van alles wat al gezegd is, elk jaar weer onterechte facturen, mails die niet beantwoord worden, een betaalde "helpdesk", etc. Dit jaar heb ik er maar wat extra geld tegenaan gegooid en alle correspondentie (zoals toezeggingen dat onterecht afgeschreven kosten werden teruggeboekt en een reactie dat ze alsnog mij opzegging accepteerde) aangetekend opgestuurd. Wellicht hebben jullie wat aan het onderstaande. Je bent geheel vrij het te hergebruiken...
 
TIP: bel je bank en laat het afgeschreven bedrag binnen 30 dagen terugboeken. Vaak heb je een machtiging afgegeven en daardoor mag je het bedrag laten terugboeken. Daarna de machtiging opzeggen via een een "rode kaart" die je bij je bank kunt halen.
 
---------------------------------------------------------
 
Active24
T.a.v.: Afdeling Credit Control
Arendstraat 27-29
1223 RE  HILVERSUM
 
Betreft: factuur geleverde werkzaamheden
 
Geachte medewerker,
 
Sinds 2004 ontvangen wij jaarlijks een factuur van u betreffende DOMEIN.nl (via klantnummer #######). Sinds 2004 moeten wij hierdoor elk jaar speciaal voor u de archieven in en elk jaar moeten wij opnieuw aantonen dat we dit  abonnement cq. deze domeinnaam hebben opgezegd. Wij worden hier echt heel erg moe van!
 
Bijgaand treft u wederom alle correspondentie aan; ook de mededeling dat u de opzegging geaccepteerd heeft en ook een bankoverzicht dat u het geld in 2006 voor meerdere jaren abonnement heeft teruggeboekt.
 
Middels deze brief en bijgaande stukken verzoek ik u, net als vorig jaar en het jaar daarvoor, om deze situatie recht te zetten en hier nooit meer op terug te komen. Aangezien u uw administratie weer niet op orde heeft en ons weer belast met extra werk, treft u ook een factuur aan voor het door ons geleverde werk om telkens weer aan te tonen dat wij u niets verschuldigd zijn. Wij verwachten dat u onze factuur net zo snel betaald als dat u ons een Herinning kunt sturen.
 
Hoogachtend,
 
R. van Tilborg
Directeur
 
Bijlagen:                        .
 "Rode kaart" voor intrekking machtiging.
 Verzonden bericht via uw website (08.01.2007)
 Correspondentie over acceptatie opzegging (11.01.2006)
 Terugboeking van 2 jaar abonnementsgeld (12.04.2006)
 Uw onterecht geïncasseerde factuur (04.01.2007)
 Uw snelle Herinnering (12.01.2007)
 Onze factuur voor verrichte werkzaamheden n.a.v. uw onzorgvuldigheid.
 
--------------------------------------
 
Plaats, 13 januari 2007      Factuur.07-001
 
Active24
T.a.v.: Afdeling Credit Control
Arendstraat 27-29
1223 RE  HILVERSUM
 
Betreft: facturatie verrichte werkzaamheden
 
Geachte medewerker,
 
Onlangs hebben wij een aantal werkzaamheden voor u afgerond. Bij deze stuur ik u de bijbehorende factuur. 
 
Specificatie:
 
Correspondentie n.a.v. onterechte facturatie, 2005 € 45,00
Correspondentie n.a.v. onterechte facturatie, 2006 € 45,00
Correspondentie n.a.v. onterechte facturatie, 2007 € 45,00 +
Subtotaal                                                           € 135,00
BTW 19%                                                          € 25,65 +
Totaal                                                                € 160,65
 
Mocht u naar aanleiding van deze factuur vragen of opmerkingen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Ons telefoonnummer is tegen het standaard klantvriendelijke KPN-tarief i.p.v. 30ct p/m.
 
Graag factuurnummer vermelden bij betaling.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Richard van Tilborg
 

woensdag 10 januari 2007 16:00

Hallo,
 
Bij deze een klacht over Active24. Van de laatste 4 weken ligt mijn website er in totaal al 14 dagen uit. Na vele telefoontjes a 0.30 eurocent per minuut Faxen en Emails nog steeds problemen. Echt een waardeloze provider met een service uit de 18 e eeuw. Waar staat die 24 eigenlijk voor ? Al ligt all;es plat ze gaan gewoon om 5 uur naar huis.
 
Martin Visser
http://www.texeltehuur.nl (tenminste al die in de lucht is)

 

woensdag 10 januari 2007 16:21

Hallo Martin,

 

Altijd een zooitje geweest daar ben er een jaar of vier weg gelukkig
ik ben blij met het Basispakket +Domein  van DDS:
 
Vrijblijvend uitproberen
Je kunt het DDS Basispakket 14 dagen vrijblijvend uitproberen. Ben je niet tevreden dan kun je tot 14 dagen na aanmelding de bestelling annuleren via je accountbeheerpagina.
 
Basispakket
https://secure.dds.nl/aanmelden/basic/stap1.php?linkid=52097340
Bestelling Domein :
https://secure.dds.nl/aanmelden/domain/stap1.php?linkid=52097340
Bestelling ADSL :
https://secure.dds.nl/aanmelden/adsl/adsl1.php?linkid=52097340
Prijzen

 
Betaalwijze Prijs per maand Prijs per periode
Betaling per maand € 3,50 € 3,50
Betaling per kwartaal € 3,00 € 9,00
Betaling per half jaar € 2,70 € 16,20
Betaling per jaar € 2,50 € 30,00
Betaling per 2 jaar € 2,25 € 54,00
Betaling per 3 jaar € 1,99 € 71,64

Alle prijzen zijn inclusief BTW.
  •   Eigen domeinnaam (vanaf € 1,15 p/m; eerste jaar € 8,-)
  •   Extra diskruimte (vanaf € 0,45 p/m)
  •   Subaccounts (vanaf € 1,25 p/m)
  •   Extra Mailaccounts (vanaf € 0,45 p/m)
  •   PHP & MySQL (vanaf € 2,75 p/m)
  •   ADSL (vanaf € 19,95 p/m)
 

 

Active 24  oplichters:  trap er niet in alles aangetekend versturen!!!

Bezoekadres:
Rotorgebouw
Arendstraat 29
1223 RE Hilversum
Nederland

en stuur ze veel post    

Active24 Antwoordnummer 1691 1200 VB Den haag

http://www.antwoordnummer.nl/

Freehosting ging failliet en de klanten zijn overgezet naar Ladot  en weer later naar Active 24

active 24
 
heb er nu 5 jaar een website. Kreeg de eerste 2 jaar geen rekeningen van ze ( toen was het nog Ladot ) zelfs na herhaaldelijk bellen, niets. Plots krijg ik een brief van Interim justitia. Omdat ik geen zin had in ellenlange discussies, gewoon betaald, inclusief incassokosten.
 
Daarna, netjes per jaar betaald. In 2006 werd mijn site ineens afgesloten. Vanwege een rekening die nog open zou staan uit 2004 ???? ( terwijl 2005 2006 etc allemaal gewoon betaald zijn ).
 
Weer dat incassobureau op mijn dak. 230 pleuro.  Wat blijkt, ondanks dat mijn rekeningen naar mijn nieuwe adres zijn gestuurd, zijn alle herinneringen etc voor het gemak naar een oud adres gestuurd. Op de rekeningen van 2005 en 2006 is geen spoor te vinden van een nog openstaand bedrag.  ( van 30 euro werd 210 euro gemaakt btw. Incassokosten en wat andere bijkomende zaken )
 
Dus ik draai nu 5 jaar een site, die over de 1000 euries gekost heeft. ( 100MB webspace, en 10 mailadressen.... )
 
Active24 ? Ken geen slechtere ISP. Administratieve chaos alom, en de klanten zijn de dupe. Nu wil ik mijn domeinnaam kopen, maar zit angstvallig op mijn bankrekening te kijken, daar ik ( na wat speuren op google ) bergen klanten zie waarbij onterecht enorme bedragen zijn afgeschreven etc. Schrijven of mailen heeft overigens geen zin. Ik denk dat ik er binnenkort maar eens heenrijd, om daar eens iemand de hand te schudden.....

madfoxx@home


Wordt je toch helemaal sch**t-ziek van die lui van

 Ladot-Hosting  Angry(noemen zich tegenwoordig 24-active).
 Het afgelopen jaar heb ik het te druk gehad voor mijn website Cry. Heb ik hem eindelijk nodig voor een foto-reportage voor mijn UcD-topic, IS DE SERVER DOWN. AAAAAAAAAAAARGH
(smijt, kwak , knal en dergelijke)

Dit is de limiet, ik verander van host!!!!!!!!!!!!! Azn

(poeslief..) iemand suggesties? Smiley

WOWly


Het komt er waarschijnlijk op neer dat ik dubbel betaal dit jaar, maar dat maakt me niet zoveel meer uit. Zolang de hosting maar overgezet wordt en ik bij Ladot/Active 24 weg ben... Ik heb het helemaal gehad...

lees verder

Nieuws - Verhuizing domein

Op 18 februari 2005 is mijn domein www.sakedevries.nl verhuist naar Vevida. De komende dagen is de site daarom voor de één en voor de ander niet bereikbaar. De verhuizing voer ik om de volgende reden uit:

Gevolgen

Uiteraard heeft dit gevolgen. De website zal in de komende dagen voor de een makkelijk bereikbaar zijn en voor de ander wellicht niet meer. Ik laat het omzetten even rustig zijn gang gaan, daardoor kun je in de komende dagen een pagina van Vevida zien ipv deze site. Echter hou ik de boel in de gaten. Zodra ik iets zie of merk, zet ik de site over op het nieuwe adres.

Mijn e-mailadressen zijn de komende dagen niet of moeilijk bereikbaar. Een aantal e-mailadressen komen te vervallen, omdat ik te veel spam ontvang. In de beginperiode hou ik dit ook in de gaten. De mensen die op korte termijn mij mogelijk nodig hebben ontvangen een bericht met een alternatief adres.


Wat vooraf ging

Het oude ontwerp van de siteSinds 22 mei 2001 is het domein www.sakedevries.nl geregistreerd. Ladot had toen een aanbieding voor 5 euro per maand, wat zeer aantrekkelijk leek. Destijds kon je als persoon niet eens een domeinnaam claimen, tenzij je een Kamer van Koophandel nummer had. Ladot (inmiddesl Active 24 Hosting) sprong op deze markt voordat de overheid de wet wijzigde naar het registreren van domeinen op persoonlijke titel.

Uiteraard heb ik daar gebruik van gemaakt. Ik had daarvoor al www.sakedevries.com via een gratis hosting voor een jaartje geregeld, maar dat was toch niet je-van-het. Dus dan maar naar Ladot, en het eerste jaar was dat goed.
Niet veel later had ik te weinig ruimte (orgineel 25 mb geloof ik, ik gebruikte 30 mb omdat ze de schijfcontrole niet aan hadden staan) en kon ik foto's en downloads niet kwijt, dan maar andere locaties aanhalen, zoals Fortunecity enzo. Maar het nadeel aan deze locaties is dat ze vaak offline zijn of het niet toestaan dat je het alleen voor opslag gebruikt. Ook jammer dus...

2004
In begin 2004 werd het nijpend. Ik had hard nieuwe ruimte nodig, de vraag was alleen waar en hoe. Een eigen webserver was een goede optie omdat ik het toch ook voor andere doeleinden wilde gebruiken. En omdat ik nog een oude computer had staan, kon dat gemakkelijk. Het ging niet van harte, omdat XP in eerste instantie er niet op kon... Na een wijziging in de BIOS van de computer was een begin gemaakt. Op 18 mei 2004 ging de server online, waarop de nieuwe site volledig gehost werd.
Geen gedoe meer met weinig webruimte en de site bleef zijn snelheid behouden. Het nadeel is dat dit mijn internetverbinding thuis omlaag haalt. Met name als ik Battlefield 1942 online speel dan merk ik dat de verbinding inzakt. Naar mate er meer sites op de thuislocatie werden gehost, werd dit probleem steeds groter.

Hosting voor Kasper
Het nieuwe ontwerp van de site, sinds mei 2004Voor Kasper van der Spoel moest ik op zoek naar hosting voor zijn domein. Ik kwam bij Vevida terrecht wat een goede aanbieding had. Daarna heb ik nog wel het internet afgestruind, om negatieve berichten over de provider op te zoeken. Ik echter niet veel vinden, alleen zelfs positieve geluiden. De servers liggen er zelden uit, service is goed en prijs is goed.

De site van Kasper draait als een tierelier en ik ben er zeer tevreden over. Reden genoeg om over te stappen, echter wilde ik dit niet direct en even de kat uit de boom kijken. Intussen gebeurde er weer vanalles met Ladot. Sinds 1 januari ligt bijna elke zondag de mailserver eruit waardoor ik mijn e-mail niet meer kan ophalen. Zeer frustrerend, helemaal omdat ze daar niks over melden (vooraf of achteraf).

De maat is vol
Op zondag 13 februari 2005 was de maat vol. Het was de zoveelste keer en ik frustreerde me alleen nog maar meer. Tijd om te verhuizen, dus ik naar Vevida, verhuizing aangevraagd, formulieren afgedrukt. Daarin moet je aangeven wanneer jij je huidige hosting op de hoogte hebt gesteld van de verhuizing. Daar dus maar achter aan. Haal ik de factuur van vorig jaar erbij, staat erop dat de licensie verloopt op 31 maart 2005. In de voorwaarden van Ladot staat dat je minimaal 3 maanden voordat de licensie verloopt een verhuizing moet doorgeven, anders wordt het stilzwijgend verlengt. Bagger... ben ik te laat dus, maar ik heb geen zin om een jaar nog aan de hosting van Ladot te zitten. Uit mijn ervaring in mijn vorig werk met websites weet ik dat domeinnamen relatief snel en zonder gedoe verhuisd kunnen worden. Dus dit leek me desondanks geen probleem.

E-mail correspondentie
Om de mogelijkheden uit te zoeken en het probleem uit te leggen, mail ik naar Ladot:
(alleen de tekst van de berichten staat hieronder vermeld, er is niets in gewijzigd)

>Ik wil z.s.m. mijn domein verhuizen naar een andere hostingpartij.
>Vevida om precies te zijn. Nu lees ik net in de voorwaarden dat je
>officieel 3 maand voor het verlopen van het jaarcontract dit dient op
>te geven. Mijn licentie loopt van april 2004 tot en met maart 2005.
>
>Kan ik het domein toch z.s.m. overzetten? Ik wil dit namelijk omdat
>jullie hosting veel te weinig biedt, daarnaast ligt de mailserver sinds
>1 januari te vaak er uit (gemiddeld elke zondag). Ik ben dus niet
>tevreden over de service, en weet dat Vevida dit wel goed kan bieden.

Lijkt me toch vrij duidelijk. Het eerste antwoord van Ladot:
>Helaas kunnen wij niet afwijken van onze algemene voorwaarden, U kunt
>het account schriftelijk op onderstaand adres opzeggen.

Lijkt me vrij duidelijk, maar erg matig... alsof er niks anders mogelijk is. Mijn reactie:
> Nee dat begrijp ik, maar jullie wijken zelf toch al af van je voorwaarden omdat
> de mailserver er een aantal zondagen achter elkaar eruit ligt, zonder
> vooraankondiging, of melding van de problematiek na afloop. Wanprestatie kun je
> dat noemen, of slechte voorlichting naar je klanten.
>
> Maar komt het er dan op neer dat ik nog een jaar vast zit aan jullie service?
> Als je bv midden in een jaar over wilt stappen moet dat toch gewoon kunnen. Er
> zit vast een opzegtermijn dan aan vast, dat verbaasd me dan ook niet. Maar
> zitten daar extra kosten aan en wat zijn daarin de mogelijkheden?
>
> Leuke statement overigens: Powerful Hosting, Surprisingly Easy....

Het statement gaat over de voettekst van het bericht van Ladot. Surprisingly Easy, waarom doen ze dan zo moeilijk? Het tweede antwoord van Ladot:
> Nee helaas kunnen wij niet afwijken van onze algeneme voorwaarden.
> U bent een jaarcontract aangegaan, met een opzegtermijn van drie maanden.

Inmiddels was ik zo geirriteerd dat ik niet meer teruggemailt heb. Dat leek me niet goed omdat ik waarschijnlijk zou gaan schelden enzo. En dat is ook weer niet goed. Ik vraag me nog stees af of het een automatisch bericht was of niet. Of wist de persoon (ja er stond echt een naam onder) echt niet wat er op hostinggebied mogelijk is? Het blijft een raadsel en slechte service. Een bericht dient zo volledig mogelijk beantwoord te worden.
Natuurlijk is me dat duidelijk dat ik een jaarcontract ben aangegaan en dat ze niet van hun voorwaarden kunnen afwijken, dat blijkt ook uit de vorige berichten...

Verhuizing
Kort daarna kwam ik via de site van Ladot op een formulier voor de verhuizing, ik heb alles toch maar in orde gemaakt. Op dit formulier kon je aangeven "ik verhuis het domein per direct" of "vanaf de volgende datum", uiteraard per direct aangevinkt. Het lijkt me dan dat het domein ook werkelijk verhuisd kan worden. Helemaal omdat het op mijn eigen naam is geregistreerd! Anders zet je de mogelijkheid niet in zo'n formulier toch?

Het komt er waarschijnlijk op neer dat ik dubbel betaal dit jaar, maar dat maakt me niet zoveel meer uit. Zolang de hosting maar overgezet wordt en ik bij Ladot/Active 24 weg ben... Ik heb het helemaal gehad...

Zaterdag 19 februari 2005


Sinds 2000 heb ik bij Ladot een account lopen. Echter is er in de tussentijd aardig veel veranderd en is Ladot al twee keer, uit mijn hoofd, overgenomen door een andere partij.

Ze bieden nu ook totaal andere paketten aan dan die ik ooit heb aangevraagd, maar dan goedkoper dan wat ik betaal. Echter willen ze mijn pakket niet omzetten naar een pakket wat ze op dit moment aanbieden. Ik heb geen control panel, geen statistieken..niets..een grote troep.

Ik ben daar weg...als dat lukt :)
Alexander S


Wij hebben 2 domeinnamen lopen via ladot active24 en willen deze verhuizen naar een andere provider (deze is namelijk 200 euro op jaarbasis goedkoper).

Netjes de formulieren ingevuld en gefaxt.
Krijgen we de melding na een telefoontje dat we te laat zijn met opzeggen
Ons opzegtermijn is 3 maanden en heb hier ook gebruikt van gemaakt.
Krijgen we verdorie te horen dat we een maand geleden al hadden moeten opzeggen 3 maanden voor de factuurdatum.

De factuur lag gisteren al op de mat die eigelijk pas half maart 2005 verstuurd had moeten worden.

Volgens mij ga je een contract aan voor 12 maanden en 3 maanden opzegtermijn vanaf je contractdatum en geen factuurdatum (die ze elk jaar eerder versturen.

HEELLLPPP ik sta toch in mijn recht.

Een boze ondernemer

angelique


Ik heb zeer vervelende ervaring met deze provider, afspraken werden niet nagekomen, achteraf nog eens een verrassingsrekening voor het wijzigen van een A-record. Geen mail kunnen koppelen omdat achteraf het verkeerde pakket was aangeboden, slechte helpdeks, onaardig personeel. Ik ben blij dat ik lientje.com via een klant van mij heb gevonden
Martin S


http://www.boycot.nu/klachten/internet/active24.htm


Dit bedrijf moet zo snel mogelijk om zeep worden geholpen. Niet alleen zijn hun diensten veel te duur voor wat ze leveren, ook het leveren zelf laat nogal eens te wensen over. Als ze een storing hebben, dan is je site met gemak vier dagen uit de lucht, en soms zit je ineens twee weken zonder email...
De webservers zijn overbevolkt en dus erg traag.
De service is helemaal om te janken. De medewerkers (als je ze al aan de lijn krijgt na 10 minuten naar een verschrikkelijk wachtmuziekje te hebben geluisterd) weten niet waar ze het over hebben (technische helpdesk), of blijven op monotone toon herhalen dat ze je niet kunnen helpen (administratieve helpdesk). Op emails wordt helemaal niet gereageerd, of twee maanden na dato.
De administratie is een puinzooi en je mag blij zijn als je geen spookrekeningen van ze krijgt.


Ze zijn zelfs niet eens in staat om een werkende website te maken.

Ik heb het beheer van een site die bij hen gehost wordt overgenomen, maar de gegevens voor het controlepaneel klopten niet (FTP werkt wel). Dus ik stuur ze een e-mail, zoals aangeraden werd nadat het wachtwoord ook niet opgevraagd kun worden via de site.
Even later krijg ik een mailtje met de boodschap dat mijn e-mail verwijderd is van hun systeem en dat die reactie automatisch was verstuurd. Daarin stond dat je het hulpsysteem op de site moet gebruiken, maar dan krijg ik een SQL error.

Ik kan nog andere adressen proberen, zoals sales@active24.com of bellen/schrijven, maar als ik de berichten hieronder lees heeft dat ook niet veel zin denk ik.

Ik dacht er toch al over om te gaan overleggen om de site te verhuizen, maar ik vraag me af hoe dat gaat met het domein. Het staat geregistreerd op naam van ladot en andere mensen hebben dus ook al problemen gehad met domein verhuizingen...

En ze hebben niet eens mysql en php draait in safe_mode + sessies werken niet. Zeer slechte service...


heb ook zo'n, naar nu blijkt welbekende, afschrijving van €180,- meegemaakt. Direct terug laten storten door de bank uiteraard.
Ook nooit een machtiging hiervoor gegeven..

Betreft een domeinnaam/account dat ze, nu in feb. 2005, al 3 jaar niet meer hebben.(http://www.alternatievestart.nl)
en al die tijd heb ik ook nooit meer iets van ze vernomen.

Ik hoop echt dat er een officiele instantie zich mee gaat bemoeien en het eens aankaart. Denk erover om ook bij de SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland) een klacht te deponeren, aangezien zij niet handelen volgens de voorwaarden waaraan je als "deelnemer" dient te voldoen.

Mijn domeinnaam werd namelijk niet overgedragen, maar gewoon "vrij" gegeven, kon dus feitelijk door iedereen weer geclaimed worden. Gelukkig waren we er zelf weer snel bij, maar echt netjes is dat niet natuurlijk. Ook het feit dat je geen bericht van ze ontvangt, maar ondertussen wel je account wordt afgesloten (en je dus je data kwijt bent), getuigt niet echt van service en klantvriendelijkheid.

Ik bedoel maar, wie heeft er nu een probleem met zijn administratie? Zij toch. Kan ik mijn uren die ik aan deze ellende verspild heb (en helaas nog zal moeten verspillen vrees ik) bij hen declareren? Al die tijd heb ik namelijk niet aan mijn klanten kunnen besteden (laat staan aan mijn gezin)

Ik wens eenieder die ook van deze service van ladot mag genieten, heel veel suc6.


sweetjane / zaffie52 at home.nl
van geen
ervaring met Active 24
Ik heb zojuist een reactie toegevoegd op nlhostings.nl.
Vervolgens kwam ik op deze site terecht, en voel een grote behoefte om hier op te reageren.

De ervaring die wij met Active24, oftewel Ladot hebben,
overtreft het werkelijk helemaal!

Om het verhaal even kort te houden;

Al maanden ontvangen wij facturen van Active24,
met de vraag of we deze even zsm willen betalen.

Het grappige is dat we nooit gebruik hebben gemaakt van
de diensten van dit bedrijf.

In eerste instantie was de post geadresseerd aan de vorige
bewoner van dit adres.

Schijnbaar zijn ze bij Active24 nu al zo diep gezonken,
dat ze de persoonsgegevens aangepast hebben,
in de hoop dat wij de facturen dan maar betalen (??)

Ik heb geprobeerd om contact op te nemen met het bedrijf,
maar dat is tot nu toe op niets uitgelopen.

In eerste instantie de helpdesk, tegen 0900-tarief,
waar je met gemak 10 minuten aan de lijn hangt
en dan nog niemand te spreken krijgt.

Daarna overgegaan tot het zoeken van schriftelijk contact,
maar ook weer niets!

Krijg tot op heden nog steeds facturen, en aanmaningen
en heb nog geen enkele fatsoenlijke en persoonlijke reactie
teruggehad.

Als ik al een domeinnaam wilde, dan was dit wel het laatste
bedrijf waar ik mee in zee zou gaan!! :-P

Nog een ervaring van een voormalig freehosting klant. Twee domeinen geregistreerd. Een factuur gehad in 2001, die ik in eerste instantie niet wilde betalen. Ze hebben me toen letterlijk geschreven dat ze genoodzaakt waren het domein op te heffen als ik niet binnen 3 dagen betaalde. Niet betaald, behalve toen ze veel later met een incassobureau kwamen. Nu na drie jaar krijg ik een rekening voor 3 jaar die ze automatisch incasseren. Terug laten storten door de bank. Gemaild dat ik reden had om ervan uit te gaan dat het domein opgeheven was, reactie: gewoon betalen. Verder kreeg ik ook nog een aanmaning voor twee facturen (??) die ik nooit heb ontvangen, samen 360 euro. Ik heb wat informatie ingewonnen en er wordt me hier en daar aangeraden om het er op te gooien dat ik uberhaupt geen getekende overeenkomst met hen heb. Of dit stand houdt bij de kantonrechter??


Heb jaren geleden al gezeur gehad met Ladot, nu Active24, met hun incassobureau.
Krijg opeens nu opeens een rekening over 3 jaar voor maar liefst € 180,= incl. BTW, terwijl ze op de site adverteren met
€ 35,70 p.j. incl. BTW. Het argument dat je, als ze elk jaar factureren, je elk jaar de kans hebt op te zeggen wordt niet eens op gereageerd. Heb nu schriftelijk opgezegd, krijg een brief dat ik te laat heb opgezegd, dat ik ook 2005 nog moet betalen. Zie nu op deze site en die van Radar dat dit de standaardpraktijken zijn van deze club.
Lijkt mij handig als we ze gezamenlijk aanpakken.
e.schermerhorn at wxs.nl


Moe word ik van ze, de mensen van LaDot.
Ik heb in februari 2004 eindelijk een rekening gekregen voor een domein wat ik in 2001 heb aangevraagd. Al die tijd heb ik gratis gebruik kunnen maken van hun diensten.
In februari 2004 werd ik geacht het abonnementsgeld van 3 jaar te betalen, terwijl dat toch eigenlijk een fout van hen is. Maar goed, ik ben de kwaadste niet, ik heb dat gewoon betaald, ik had er tenslotte ook gebruik van gemaakt.
Krijg ik nu (december 2004) alsnog een brief van een incassobureau, of ik alsnog een totaal afwijkende rekening wil betalen. Ik dacht er na de betaling van die 3 jaar vanaf te zijn, maar nee, ik krijg dus alsnog last van deze minkukels.
Ik vrees nu ook al dat mijn opzeggingsfax, die zeer binnenkort de deur uitgaat, volledig genegeerd gaat worden.
Ik vraag me echt af hoe een bedrijf zo met z'n klanten om kan gaan zonder ooit door enige instantie op z'n vingers getikt te worden.
doffie at despammed.com


Ladot | ActiveISP | Active24 : allemaal vermijden.
De administratie is een puinhoop. Ik krijg regelmatig dreigbrieven of ik wil betalen voor iets wat in 2001 al is opgezegd, en waar ook sindsdien niets meer voor was afgeschreven (dan ga je er toch vanuit dat het allemaal goed is, maar nee: drie jaar later krijg je facturen terwijl je allang weg bent bij Ladot, over periodes waarin je van de firma geen diensten afnam).
PLUS: Ik heb vandaag weer een rekening gekregen voor mijn site secretab.nl die toch echt al een hele tijd bij een andere provider draait. Als ik dan Ladot fax met hun EIGEN bevestiging van opzegging, zegt men alsnog: 'gewoon betalen'.
PAD-DON? Ik fax Ladot dus hun EIGEN BEVESTIGING dat het jaren geleden is opgezegd en wat krijg ik: een factuur en een dreiging met incasso. ZE ZIJN GEK.

Vermijden. Het internet staat vol met klachten, Tros Radar en de Telegraaf hebben dit bedrijf in onderzoek en er komen alleen maar meer klachten bij. Asociaal. Morgen weer naar de bank om te storneren. Waarom? Omdat ze afschrijven, zonder dat daar een machtiging voor is afgegeven. Serieus. Asocialer kan niet.
madison at secretlab.nl


Ik wil niet eens weten hoe de diensten zijn, een bedrijf met een dergelijke houding verdiend geen bestaansrecht en zeker geen klanten !
LADOT ZUIGT en wel bigggtime....

Ik was ooit "gebruiker" van de gratis freehosting diensten. Zij hebben die overgenomen en vallen me nu altijden lastig met hun "net als of ik moet betalen" facturen ?!

Laatste waarschuwing .. u moet betalen .. Ladot heeft het recht enz.. vol met onzin die brieven.

Kom met een goede aanbieding en als je niets hoort sluit de boel af en val de ex-freehosting klanten niet lastig, en ZEKER NIET op z'on smerige wijze alsof ze iets tegoed hebben ?? laat die handtekening van mij dan zien La Dot eikels!

Ik wil niet eens weten hoe de diensten zijn, een bedrijf met een dergelijke houding verdiend geen bestaansrecht en zeker geen klanten !

nospam at vondelstraat.com


Ik kan vrij kort zijn over Ladot:
Puur slecht.
Voorgebakken scripts voor tellers en gastenboeken, die slecht functioneren.
Een tijd terug kon je hier handmatig nog wat aanpassen, maar dat gaat nu ook niet meer.
Eigen Cgi-scripts maken kan niet.
Klachten over voorgaande zaken worden onbeantwoord gelaten.
Ik zie de dag waarop onze vereniging besluit om een andere provider te nemen met vreugde tegemoet.
Ladot: Nooit mee beginnen !

D.Beukema / duurt at softhome.net

http://www.webhosters.nl/gegevens.php?id=1986

 

De volgende zaak graag prodeo bij de rijdende rechter met alle ontevreden abonnees van freehosting ladot en active 24

Met vriendelijke groet,

Active 24:
Powerful Hosting, Surprisingly Easy   Ellen Kloosterman
Customer Services Agent
   
Active24
Arendstraat 29
1223 RE Hilversum
Tel: 0900 2266666 (30 ct p.m.)
Fax: +31 35 7736991
Email: contactformulier
http://www.active24.nl

http://www.internetoplichting.nl/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?num=1121251506

http://www.boycot.nu/klachten/internet/active24.htm

 

Archief 2000

 

Heeft u ook klachten mail ze  emailadres nederland@klaagt.nl      

Met dank aan: spreek je moerstaal.nl
M@tsSteA