http://nederland.klaagt.nl
http://klaag.tip.nu

 

Helemaal mee eens geen asfalt ,  asfalt is milieuvervuiling, vooral als je het weg haalt zoals Goois Natuur Reservaat  in het Spanderswoud.

 

Geen asfalt op de hei." Met deze slogan namen duizenden mensen afgelopen jaren  ferm stelling tegen opoffering van bos en hei voor een betere ontsluiting van het Hilversumse Mediapark.

Al dat verkeer door Hilversum en Bussum en s-Graveland laten kruipen kost alleen maar een hoop energie en ergernis van de bewoners van deze steeds drukker wordende wegen. We hebben er honderd jaar overgedaan om een paar redelijk vlakke weggetjes neer te leggen  waar op je kon rijden en in vijf jaar tijd proberen ze het af te sluiten en/of nog hobbeliger te krijgen dan het ooit geweest is met al die drempels, dat is pas milieuvervuiling en energie verspilling.

Na afsluiting van de Spanderslaan werd het alleen maar drukker. In `s-Graveland er passeren ongeveer twaalfduizend auto's per etmaal. Dat zijn er tweeduizend meer dan in het jaar 2000.
Met de gemeente Hilversum wordt nu onderhandeld over de afsluiting van het Ankeveensepad door het Spanderswoud voor gemotoriseerd verkeer en wordt het weer drukker in ons lintdorp.

Logisch he. Of zijn ze nou zo stom?

Hans S. te Ankeveen

 

Geen weg over de hei, dus, maar wat dan wel? : hei over de weg  is dat nou zo moeilijk.
De gemeente onderschrijft het ontsnipperingsbeleid van de Gooise natuurterreinen.
Met het Goois Natuurreservaat zijn afspraken gemaakt gericht op het realiseren van ecoducten en faunapassages voor het verbinden van natuurgebieden. Is dat hier niet toe te passen. nee (natuurlijk) niet want dat hebben zij niet verzonnen.  en zelfs zij gebruiken vervuilde grond -daar krijgen ze geld voor - en nog subsidie ook.

Mediaweg  of Media weg

Geen Mediaweg

Wel het grootste ecoduct ter wereld.

 

 
H@ns

 

Stichting Gooi`s natuurreservaat slaat de milieu plank helemaal mis.

 

Door een doodlopende weg aan het einde van het Ankeveensepad  af te sluiten voor auto`s die daar parkeren  van mensen uit `s-Graveland, Ankeveen om hun honden uit te laten in het Spanderswoud,  deze mensen moeten nu 5 km omrijden  naar de parkeerplaats bij Bistro Robert op de Bussumergrintweg, dat is 10 km per dag omrijden,
10 km X 360 dagen is 3600.km  is 360 ltr benzine wat verstookt moet worden om het Spanderswoud te bereiken en terug.

Dat is goed voor het milieu !!!!

 

  De gemeente onderschrijft het ontsnipperingsbeleid van de Gooise natuurterreinen. Met het Goois Natuurreservaat zijn afspraken gemaakt gericht op het realiseren van ecoducten en faunapassages voor het verbinden van natuurgebieden.

Bij het verbeteren van de natuurwaarden wordt hierbij ook nog aan de recreatie gedacht?

 

  En Natuur Monumenten legt een wandelpad aan van Ankeveen naar het Noordereinde in `s-Graveland en wat denk je verboden voor honden , Als ik ga wandelen ga ik wel met de hond wordt hierbij ook aan de recreatie gedacht?

 

Fam.  Schouten &

  Daisy       http://www.hansschouten.nl/daisy.htm

 

http://nederland.klaagt.nl

 

 

Heeft u ook klachten mail ze  emailadres nederland@klaagt.nl      

Met dank aan: spreek je moerstaal.nl
M@tsSteA

hier nog een link:

1e-net