http://nederland.klaagt.nl
nederland@klaagt.nl
of  nederland klaagt toevoegen aan favorieten

slowello.nl, hello i'm slowello!

 

Ankeveen -    Goliath tegen  David 
De rechtbank in Den Haag heeft de eis van  Chello in het kort geding tegen Sjello.nl toegewezen. 

De eigenaren van parodiesite Sjello.nl moeten binnen zeven dagen elke inbreuk op het handelsnaam en merk- en auteursrecht van Chello staken.  Als ze in gebreke blijven, moeten ze per dag tienduizend gulden betalen tot een maximum van hondderdduizend gulden.

Van Sjello.nl waren op de zitting geen vertegenwoordigers aanwezig.
 "Ik durfde het gevecht niet aan", verklaarde R. Grahmbeek van het bedrijf achter sjello.nl.
 "Ik ga de overdracht regelen, maar blijf het jammer vinden voor met name die 850 abonnees die een e-mailadres hebben met als achtervoegsel sjello.nl. Zij moeten nu binnen enkele dagen een alternatief zoeken."

Dames en heren abonees van Chello zegt allen uw abonnement op want uw geld wordt gebruikt om te rechten en niet voor programma`s of beter internet en  de naam sjello komt dan vanzelf weer vrij

Op sjello.nl werd onder meer de draak gestoken met een recente abonnementsverhoging en de service van Chello. Dinsdag was de parodie al van de website verwijderd. Bovendien stond sinds dinsdag de mededeling op de website dat Sjello.nl "Chello had laten weten te voldoen aan hun eisen, te weten geen verder gebruik van het beeldmerk/lay-out en overdracht van de domeinnaam Sjello.nl aan Chello".

De makers van sjello.nl zitten ook achter parodieŽn op internetleveranciers Sonnera (slownera.nl), Zonnet (zonniet.nl) en Het Net (hetnetniet.nl).

De volgende zaak graag prodeo bij de rijdende rechter alle abonnees van moerstaal tegen een advocaatje dat winnen we wel 

 

Slowello     http://www.slowello.nl/               slowello.nl, hello i'm slowello!

 

2001    

 

Archief 2000

 

Heeft u ook klachten mail ze  emailadres nederland@klaagt.nl      

Met dank aan: spreek je moerstaal.nl
M@tsSteA